Beheer op Bonaire

Bonaireparadise beheert (vakantie)huizen, appartementen en gebouwen op Bonaire namens eigenaren en verenigingen van eigenaren. Bonaireparadise levert voor zowel opdrachtgevers als hun huurders een zo optimaal mogelijke service en werkt al vele jaren in goede samenwerking met diverse aannemers, onderhoudsbedrijven, loodgieters, elektriciens en schoonmaakbedrijven. Indien gewenst beschikt Bonaireparadise over uitstekende referenties. 

Goed beheer

Met goed beheer en gedegen onderhoud van gebouwen valt nog een hoop te winnen. Bonaireparadise biedt gespecialiseerd advies over onderhoud en beheer gericht op duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid. We werken voor eigenaren en verenigingen van eigenaren op Bonaire. Bonaireparadise levert voor zowel opdrachtgevers als hun huurders een zo optimaal mogelijke service en kunt u bij eventuele gebreken of calamiteiten rekenen op een snel en adequaat optreden.

Goed beheer en onderhoud leidt tot een langere levensduur en tot gebouwen die ook op de langere termijn aangenaam zijn om in te wonen, te werken of te recreëren. Bonaireparadise heeft jarenlange expertise opgebouwd en bezit ruime bouwkundige ervaring en kennis. Bonaireparadise verplaatst zich in uw situatie en geeft advies over een goed en verantwoord onderhoudsbeleid.

Beheer pakket

Bij het beheer van uw vakantiewoning komen veel praktische zaken kijken. Er moeten dingen betaald worden, u wilt graag inzicht in de kosten die gemaakt worden en kunnen zien wat wij voor u doen.  
 

Bonaireparadise biedt u een samengesteld pakket aan. U ziet  welke kosten er gemaakt zijn en wat u aan het eind van de maand verschuldigd bent. Geen verrassingen, geen onverwachte dingen want natuurlijk spreken wij met u af dat voor een aantal (duurdere) zaken eerst overleg wordt gepleegd.