Golden Zoover Award

Kralendijk – Bonaire Village wint de Gouden Zoover Award 2018 in de categorie  vakantiehuis met een 9,1. Gedurende de jaren zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie
Waardering
Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. ‘We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award’, aldus Peter Wuyster tijdens de uitreiking.
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.
Alle eer gaat volgen Wuyster naar het beheerders echtpaar Mark en Leah Koentjes . Mark doet het beheer en de klusjes en Leah doet de schoonmaak, het linnen en de receptie. Koentjes wordt door de gasten op handen gedragen en staat klaar voor iedereen, hij staat bekend om zijn goeie humor, is 24/7 aanwezig en is nooit in een slecht humeur.

De ruime appartementen liggen op loopafstand van Kralendijk, van zee en van de restaurants. Het park heeft een goeie infrastructuur, veiligheidscamera’s, een schoon zwembad en een aangelegde tropische tuin. Het biedt eigen  autoverhuur in samenwerking met Bonaire Paradise.
Via Bonaire Paradise en Dormio wordt er verhuurt, de gasten komen vooral uit Nederland, Belgie en Duisland. Binnenkort wordt er een duikschool op het terrein geopent, dit is als extra service aan de huurders.


Het park is ontwikkeld in 2010 door Rob Kat, sr en Junior en Andries de Boer. De bouw duurde 2, 5 jaar en de verhuur is 5 jaar geleden gestart. Inmiddels staan er 40 appartementen en 8 bungalows en er komen er nog 6 appartementen en 19 bungalows bij. Uniek is dat het park een dubbele bestemming heeft, permanente verhuur en vakantie verhuur. Door de goede bezetting is het verhuur rendement heel goed dus de belegging is zeer interessant. Alle appartementen zijn verkocht maar er is mogelijkheid om te investeren in kavels van 500 vierkante meter eigen grond. Het hele park is ontworpen door architect Elton Augusto die er zijn typische Caribische stijl aan heeft gegeven.