Stranden in Slagbaai

In het nationaal park Washington Slagbaai in het noord westen van Bonaire vind je 10 bijzondere stranden.  Elk strand heeft zijn eigen schoonheid en je kunt er veel ontdekkingen doen.  Wij hebben alle stranden van Bonaire op een rijtje gezet. 

Playa Chikitu geeft je een diep ontzag voor de woeste natuur die gevormd is door de constante golven die op de rotsen beuken. De baai heeft een leuk strandje waar je lekker en rustig kunt liggen. 

Playa Benge wordt gebruikt door schilpadden als nestplaats. Ben je niet bang voor hagedissen en leguanen ga dan naar Playa Funchi een prachtige locatie waar je heerlijk kunt vertoeven.

Dit strand van kiezels is de plek van hagedissen en leguanen en dat zul je zeker merken. Vooral de hagedissen zijn erg nieuwsgierig en absoluut niet bang! Ze lopen om je heen. Playa Frans is een onvergetelijke ervaring op een volledig verlaten en intiem strand in een woeste omgeving. 

Je zult er iets voor over moeten hebben, maar een bezoek aan deze plek is absoluut de moeite waard. Op het strand liggen houten bootjes en er staan een paar simpele huisjes. 

De bomen op Playa Frans geven voldoende schaduw, met een heerlijk briesje en een fantastisch uitzicht is dit het mooiste strandje van Bonaire.