Valentijnsdag op Bonaire

Ben je deze Valentijnsdag op vakantie op Bonaire en wil je wat speciaals doen met jouw geliefde, vriend, vriendin of familie? Dit kun je allemaal doen met Valentijn op het eiland.

Romantisch dineren

Er zijn verschillende restaurants die een Valentijns-special aanbieden. Ocean Oasis  verzorgt een speciaal diner op het strand. Wanneer het donker wordt en alle lichtjes aangaan is dit een zeer romantische plek. Er zijn maar 10 tafeltjes voor deze special, dus vergeet niet te reserveren. 

Restaurant It Rains Fishes  heeft een speciaal Valentijns-viergangenmenu. Een romantische plek aan de boulevard met uitzicht over het water, om samen met je gezelschap te genieten van heerlijk eten. 

Een andere romantische plek aan het water is het nieuwe restaurant Oscar Lighthouse    Direct gelegen aan de haven van Harbour Village Marina kun je de boten zien komen en gaan. Met Oscar’s zesgangenmenu kun je je Valentijn echt verrassen met een romantisch diner. 

Ook aan het water, maar aan de andere kant van het eiland, verzorgt de Hang Out Beachbar  een speciale Valentijns-special met keuze uit een vier-, vijf- of zesgangenmenu. Wanneer je nog voor zonsondergang aanschuift heb je kans om vliegende flamingo’s voorbij te zien komen. Dat kan alleen op Bonaire! 

Valentijn op het water

Speciaal voor 14 februari heeft het luxe zeilschip de Melisa  een Valentijnsaanbieding, waar jij en je Valentijn helemaal in de watten gelegd worden. Ontspan samen op dit comfortabele schip op een van de loungebanken op het ruime dek, geniet van lekker eten en laat de bubbels rijkelijk vloeien. Sluit de dag af met een romantische zonsondergang. 

Bloemen zeggen meer

Verras jij je Valentijn liever met bloemen? Verse bloemen zijn lastig te krijgen op Bonaire, een origineel boeket al helemaal. Gelukkig is hier onlangs verandering in gekomen. Petals Bonaire biedt mooie bloemstukken en boeketten aan, uniek op het eiland. Zo heeft Petals Bonaire de ‘Rose Chique’   met rozen, een flesje wijn en een hartvormige helium ballon - perfect voor Valentijn. Via de website  , Facebookpagina  of Instagram  kun je een bestelling plaatsen. Voor een last minute bestelling kun je het beste langs gaan op Kaya Baracuda 25D. 

Romantische vakantie

De ultieme verrassing voor Valentijn is natuurlijk een romantische vakantie. Overweeg je volgend jaar op vakantie naar Bonaire te gaan? Bekijk dan ons ruime aanbod  aan vakantiewoningen  en creëer je eigen romantische get away aan zee in de Caribbean. 

Fijne Valentijn!